Vanaf 11 mei mogen wij onze deuren weer openen. Vanwege de corona zullen er een aantal dingen anders zijn dan voorheen. Hieronder een korte samenvatting (bij vragen neem gerust contact met ons op)

1- U bent niet welkom indien u of uw huisgenoten besmet is met corona of griep/verkoudheidsklachten heeft. Indien klachten zijn ontstaan tussen maken afspraak en behandeling kunt u ten alle tijden kostenloos annuleren.

2- de klanten zij ruimer gepland zodat er altijd maar 1 klant tegelijk binnen zal zijn en er geen gebruik wordt gemaakt van een wachtruimte en wij de tijd tussendoor hebben om de ruimte te luchten/schoonmaken. U wordt hierbij vriendelijk verzocht max 5 min van te voren in het pand aanwezig te zijn en direct na de afspraak het pand weer te verlaten.

3- Er is handdesinfectant aanwezig voor ons en voor uw gebruik bij binnenkomst.

4- we schudden geen handen.

5- Wij gebruiken geen beschermingsmiddellen. U bent vrij zelf wel bescherming te gebruiken indien u zich daar prettig bij voelt.

6- Het toilet wordt na elk bezoek schoongemaakt maar wij verzoeken u vriendelijk indien mogelijk thuis voor en/of na de behandeling te gaan. Ook schenken wij momenteel geen dranken indien behoefte verzoeken wij u dat zelf mee te nemen.

7-Neem bij voorkeur eigen hoeslaken/handdoeken mee

8-Ondanks dat we de richtlijnen van de RIVM volgen bestaat er altijd een kans (hoe klein dan ook) dat u in of onderweg naar de praktijk het virus oploopt. Bij het maken van de afspraak aanvaard u dit risico.