Wat zijn de verschillen en welke massage is het beste voor jou?

Fysieke klachten

Bij spierklachten zijn de sportmassage en de bamboo massage het meest geschikt. Het zijn allebei stevige technieken die ook gecombineerd gebruikt kunnen worden om de spierklachten goed te kunnen behandelen.

Ontspanning

Voor ontspanning zijn de hotstone massage, tuina-bamboo massage voetmassage en ontspanningsmassage het meest geschikt.

-Hotstone massage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen. De ontspanning wordt bereikt door de warmte van de stenen en de langzame zachte massage. ook een heerlijke massage voor de koude/regenachtige winterdagen.

-Tuina-bamboo massage is een massage waarbij gemasseerd wordt met warme bamboostokken. De ontspanning wordt bereikt doordat er volgens de chinese tuina massagetechnieken die de meridianen volgen.en de stokken hebben een groter contact oppervlak dan bv de duimen.

-Ontspanningsmassage is een relaxte massage geven met de handen.

-Chinese voetmassage is een 30 min ontspannings massage van de voeten

Overige tips

Voor een ontspanningsmassage raden we aan minimaal een uur te reserveren om echt helemaal te kunnen ontspannen. Bij klachten is het vaak wenselijk de massage binnen korte termijn te herhalen. Bij de eerste behandeling zal altijd in overleg worden besproken welke massage het meest geschikt/gewenst is of evt gecombineerd (sport/ontsp/bamboo/voet). uitzondering hierop is de hotstone deze moet gezien de voorbereiding van te voren gereserveerd worden.