SEPTEMBER

Vaak wordt ons gevraagd wat het verschil tussen de verschillende massages is. Om hier wat meer duidelijkheid in te brengen zetten we elke maand 1 massage in het spotlicht als massage van de maand!

De massage van de maand september een 30 minuten sportmassage van de benen voor €25,- (normale prijs €31,-).

Daar september vaak de maand is waarin de fanatieke sporters hun laatste of belangrijkste wedstrijd hebben kun je deze maand een sportmassage voor de benen boeken.
Een goede sportmassage bestaat uit sederende en stimulerende technieken, afhankelijk van de klacht of het doel van de massage. Deze technieken verbeteren de prestatie en het herstel van het lichaam en hebben een preventief effect. Dus zowel voor als na grote inspanningen te gebruiken.
Sportmassage op regelmatige basis heeft natuurlijk ook de functie van een fysieke onderhoudsbeurt: opkomende kwalen worden op tijd opgemerkt en al vroeg in de kiem gesmoord, afvalstoffen worden sneller het lichaam uitgewerkt en tevens heeft een massage vaak een ontspannend effect.

Sportmassage is een stevige massage waarbij het goede gevoel niet alleen tijdens de massage merkbaar is, maar ook nadien.